Vapaaehtoistyö

Oletko kiinnostunut tulemaan vapaaehtoiseksi Alajärven Tassutiimin toimintaan? Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä vapaaehtoisillemme. Anna pala osaamistasi, ja autat alueemme kodittomia kissoja. Ota rohkeasti yhteyttä, apukäsiä tarvitaan aina.

Sijaiskotina toimiminen on vapaaehtoistyötä, jossa tarjotaan kodittomalle kissalle väliaikainen koti. Sijaiskotina voi toimia henkilö, jolla on edellytykset huolehtia kissasta eläinsuojelulain mukaisesti ja vastuuta siitä ottaen. Sijaiskodille korvataan kaikki kulut – esimerkiksi ruoka-, hiekka-, tarvikekulut, joita sijaiskissasta tulee. Sijaiskissat pidetään aina sisäkissoina. Lisätietoja sijaiskotina toimimisesta saat sähköpostistamme info (at) alajarventassutiimi.fi

Kuljetus- ja loukutusapua tarvitsemme kissojen kuljettamiseen ja esimerkiksi populaatioiden loukutuksissa. Sinun ei tarvitse aina pystyä auttamaan, mutta apua kannattaa aina tarjota. 

Kannatustuotteiden tekijöitä tarvitaan auttamaan myytävien tuotteiden valmistamisessa. Jos olet innokas käsityöläinen tai leipuri, tule mukaan kannatustuoterinkiimme! Tapahtumia järjestämme muutamia kertoja vuodessa, ja niihin kaikki apukädet ovat tarpeen.

Viestinnän osaajat suunnittelevat tekstejä, kuvia ja tuottavat sisältöä nettisivuillemme ja some-tileillemme. Jos sinulla on kynä tai kamera hallussa ja voisit tarjota apuasi, ota yhteyttä!

Yhteydenotot sähköpostiin info@alajarventassutiimi.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *