Tiiti

Tassutiimi koditon kissa

Olisiko sinun kodissasi pienen Tiitin kokoinen tyhjiö?

Tiiti on arviolta syksyllä 2019 syntynyt tyttökisu. Ulkona ensimmäiset kuukautensa elänyt Tiiti on vielä hieman arka, mutta on perusluonteeltaan kuitenkin utelias ja seurallisen oloinen. Ihmisen touhuja seuraillaan vielä turvallisen välimatkan päästä ja kovin nopeat liikkeet jännittävät, mutta lelun tai erityisesti ruuan perässä neiti uskaltautuu jo hieman lähemmäksi ihmistä.

Ruoka on selvästi Tiitin mieleen: märkäruoka ei kauaa kupissa ehdi seisoa, kun Tiiti on jo paikalla astialla. Myös kuivanaksut maistuvat Tiitille, ja avoimella hiekkalaatikolla käynti sujuu mallikkaasti. Lelut selvästi kiinnostavat Tiitiä ja niitä tutkitaan, kosketellaan sievästi tassulla ja erityisesti narun päässä olevalla hiirilelulla välillä vähän jopa innostutaan oikein leikkimäänkin.

Tiiti tulee hyvin toimeen sijaiskodin toisen kissan kanssa, ja viihtyisi varmasti kodissa, jossa olisi tarjolla kissaseuraa. Tiiti rohkaistui jo melko pian sijaiskotiin tullessaan tutkimaan ympäristöään myös ihmisen ollessa huoneessa, mutta käy kierroksillaan aina välillä tervehtimässä hieman arempaa kaveriaan ystävällisesti ”kurnuttelemalla”.

Ikäarvio: 9/2019
Sukupuoli: Naaras
Sijainti: Lappajärvi

Lisätietoja: karoliina@alajarventassutiimi.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *