Rilla

kotia etsivä kissa

Rilla löysi jo elokuussa 2020 uuden kodin, mutta varovaisesta tutustuttamisesta huolimatta uuden kodin kissat eivät Rillaa hyväksy osaksi laumaa. Tämän vuoksi Rilla etsii kotia joko ainoana kissana tai säyseän kollikissan kaverina. Dominoivat kissakaverit eivät Rillan kanssa juttuun tule.

Rillan muhkean karvan alta löytyy vielä nuori ja herkkä tyttökisu, joka kaipaisi kovasti omaa rauhallista ja mukavaa kotia. Rilla on arviolta syksyn 2019 pentuja, ja elänyt ensimmäiset kuukautensa ulkona ennen yhdistykselle pääsyä. 

Uudessa kodissa Rilla on jo kovasti kesyyntynyt. 

“Alkuviikot asui omassa rauhassa yläkerran saunassa. Pikkuhiljaa alkoi uskaltamaan tulla tutkimaan paikkoja mutta ihmisen lähestyessä luikki takaisin piiloonsa. Kun säännöllisesti kävi Rillaa moikkaamassa ja juttelemassa sekä antamassa herkkuja niin Rilla alkoi hyväksymään ihmisen läsnäolon paremmin. Murina kuului ja tassut viuhui jos liian lähelle meni.

Ajan kanssa ja varsinkin leikkeleillä ja hyväntuoksuisilla herkuilla Rilla päästi vielä lähemmäs. Söi jopa kädestä herkut, mutta välillä ilmoitti tassullaan, että varuillaan pitää olla. Rillaa sai jo muutaman kerran silittää. Alkuun antoi tassusta mutta hyväksyi silityksen kun ei itse säikähtänyt tilannetta ja herkkuja oli tarjolla”

Rilla on sijaiskodissa tottunut syömään sekä märkäruokaa että raksuja, ja avoimella hiekkalaatikolla käynti sujuu mallikkaasti. 

Ikäarvio: 9/2019
Sukupuoli: Naaras
Sijainti: Keski-Suomi

Kyselyt täyttämällä lomake täällä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *