Rahalahjoitukset

Rahalahjoitukset

Lahjoitukset mahdollistavat Alajärven Tassutiimin toiminnan. Merkittävä osa varoistamme tulee lahjoituksista – kiitos, kun autat meitä auttamaan!

Lahjoitusvarat käytetään yhdistyksellemme tulevien kissojen hoito- ja ruokintakuluihin sekä ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön. Ennaltaehkäisevä eläinsuojelutyö voi tarkoittaa esimerkiksi kotikissojen leikkauskuluissa avustamista, joka ehkäisee uusien kissapopulaatioiden syntyä ja vähentää tulevaisuudessa kodittomien kissojen määrää. Alta voit valita lahjoituskohteen ja löydät kohteen viitenumeron (kirjoitathan viitetiedot pankkisiirron viestikenttään). Huomaa muuttunut keräystilinumero sekä viestikenttään merkittävät viitteet!

Keräystilinumero on FI67 4108 0011 4665 16

Tassutiimi

Lahjoituskohteet:

Kissojen hoito, viestikenttään viite 2023

Varat käytetään:
–  yhdistyksemme hoitoon tulevien kissojen ruokinta- ja tarvikekuluihin.
– yhdistyksellemme tulevien kissojen sterilointi- ja kastrointikuluihin sekä muihin eläinlääkärikuluihin.

Eläinsuojelutyö, viestikenttään viite 2070

Varat käytetään:

– harkinnanvaraisiin yksityishenkilöiden kissojen leikkaus- tai muihin eläinlääkärikuluihin.
– vähävaraisuuden tai elämäntilanteen muutosten vuoksi tarvittavaan, hetkelliseen taloudelliseen apuun kissojen ruokinta- ja tarvikekuluissa.

Tassutiimi

Keräyslupa

Alajärven Tassutiimi ry:llä on Pohjanmaan poliisilaitoksen 12.2.2020 myöntämä rahankeräyslupa. Lupa on voimassa 12.2.2020-31.12.2023 Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella. Luvan numero on RA/2020/125.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.