Huiskatti ja Siiri

kotia etsivät

Ikiomaa kotia etsivät Huiskatti ja Siiri!

Nämä tytöt muuttaisivat mieluusti yhteiseen kotiin. Ainoaksi kissaksi kumpikaan ei sovi! Myöskään pienten lasten perheeseen näistä kaveruksista ei ole. Etsinnässä siis rauhaisa aikuisten ihmisten koti taikka perhe, jossa lapset ovat jo isompia.

Molemmat ovat leikattuja, madotettuja, sirutettuja ja vähintään kerran rokotettuja.

Huiskatti on upeaturkkinen, huikean hurmaava kissaneiti (s. arviolta 2019), hiljaisen hiiviskelyn mestari ja kurtattujen mattojen kuningatar. On utelias ja leikkisä, mutta arvostaa myös rauhallista lekottelua sopivaksi katsomissaan paikoissa. Antaa ihmisen – sopivalla hetkellä – rapsutella ja silitellä ja vastaa kehräämällä leppoisasti. Syliin ei vielä ole suostunut. Tottunut toisen kissan seuraan (yhteisiä hepulihetkiä 😁), mutta ei tietoa suhtautumisesta koiriin tai lapsiin. Yksi katkennut kulmahammas poistettu.

Siiri on harmaavalkoinen, arviolta keväällä 2020 syntynyt, sievä kissatyttö. Se on leikkisä ja terhakas, erittäin utelias ja kokeilunhaluinen. Ihmisiin suhtautuu vielä sen verran varauksella, mutta uskaltautuu jo tutun ihmisen silitettäväksi. Tulee hyvin toimeen kissakaverin kanssa ja nauttii päivittäin hurjasta hippasrallista tai ”saaliin” jahtaamisesta. Suhtautumisesta koiriin tai lapsiin ei ole tietoa. 

Mikäli haluaisit tarjota neideille ikioman kodin, täytä lomake täällä.

Sijainti: Alajärvi