Tältä sivulta löytyy yhdistyksemme kotia etsivät kissat. Klikkaa kuvaa, niin saat lisätietoja kissasta!

Kaikkia kissoja emme vielä ole ehtineet kotisivuillemme päivittää. Sillä välin voit kurkata kotia etsiviä kissojamme Facebookista tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse alajarventassutiimi@gmail.com

Ennen luovutusta aikuiset kissat steriloidaan aina. Alle 6 kuukauden ikäisiä kissanpentuja ei pääsääntöisesti steriloida, mutta uudella kodilla on leikkausvelvoite. Leikkauksen jälkeen, eläinlääkärin kuittikopiota vastaan, palautamme kissan hinnasta 30 euroa takaisin uudelle omistajalle.

Kaikki kissamme madotetaan useaan kertaan, sirutetaan sekä rokotetaan ensimmäisellä rokotteella ennen luovutusta. Kissan saama siru rekisteröidään joko Turvasiru-palveluun tai Kissaliittoon.

Kissojen hinnat: 

Aikuinen kissa 120 euroa, pentu 140 euroa.

Kotia etsivät pennut

Kotia etsivät kissat

Käpy

Noin 4,5 kuukauden ikäinen Käpy etsii joko yhteistä kotia veljensä Vellon kanssa, tai kotia, jossa on jo muitakin kissoja. Käpyllä on ollut flunssaa, jota hoidettiin antibioottikuurilla. Nyt flunssa on jo parantunut, eikä oireita ole ollut. Käpy on vielä hieman arka vieraille, mutta oman sijaiskodin väen kanssa tulee jo mainiosti juttuun.

Aamulla kun sijaiskodissa herätään, Käpy on ensimmäisenä kintuissa pyörimässä. Yhdessä Vellon kanssa leikkivät, painivat ja touhuavat kovasti. 

Lisätietoja Käpystä sähköpostitse: alajarventassutiimi@gmail.com

Kotia etsivät aikuiset kissat