Asterix ja Kleopatra

koditon kissa

Asterix ja Kleopatra etsivät yhteistä kotia!

Nämä kodinvaihtajana meille tulleet, arviolta 8/2019 syntyneet muruset ovat jo kovasti valmiita muuttamaan uuteen kotiin. Molemmat on leikattu, mikrosirutettu ja ne ovat saaneet ensimmäisen rokotteensa.

Asterix piilotteli sijaiskotiin tultuaan viikon täkin alla. Antoi kuitenkin silittää ja kävi syömässä. Totuttuaan sijaiskodin väkeen on rohkaistunut tulemaan syliin tai sohvalle viereen silitettäväksi ja kehrää TOSI lujaa. Tulee sijaiskodin spanielin kanssa hyvin juttuun. Vierailulle tulleen lapsen kanssa ei uskaltanut leikkiä.

Kleopatra on Asterixin saman ikäinen sisar. Hän on ollut alusta asti reipas ja rohkea: oikea rämäpää. Tulee syliin nukkumaan. Leikki vierailevan lapsen kanssa innokkaasti. Myös kova kiipeilemään.

Keskenään Asterix ja Kleopatra leikkivät tuntikausia lempileluillaan pingispalloilla, villalankatupsulla, höyhenillä, paperitolloilla ja vanha sängynpeitto on hyvä piilosillaoloon. Lempijutut ovat kiipeily ja kilpajuoksu ja muurahaisten jahtaus. Pentumainen: Ensin riekutaan ympäri taloa ja sitten nukutaan monta tuntia lämpösellä saunanlattialla.

Hiekkalaatikon ”hiekkana” ollut hamppurouhe isossa avolaatikossa. TÄYSIN sisäsiistejä. Eivät tykkää kynsien leikkaamisesta.

Ovat märkäruoan suhteen kaikkiruokaisia, raksuja eivät juurikaan syö. Maksa ei ole sopinut Asterixin vatsalle, muutoin kaikki sopii.

Aluksi ahmivat hirmuisesti ruokaa ja tyttöpentu Kleopatra saattoi oksentaa kaikki pois. Nyt syövät jo rauhallisesti. Kollipoika on arempi ja harkitsevampi ja seuraa tapahtumia selvästi miettien.

Ikäarvio: 8/2019
Sukupuoli: Asterix uros, Kleopatra naaras
Sijainti: Alajärvi

Lisätiedot: karoliina@alajarventassutiimi.fi

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *